skip to Main Content

Wie is ECUipment?

ECUipment lease is een collectief van verschillende kenners in de autobranche. Door onze krachten te bundelen kunnen u en wij profiteren van een snel groeiende tak binnen deze branche!

Opgericht
in 2017

In 2017 hebben een paar enthousiaste, ervaren tuners Ecuipment.com opgericht. Ecuipment.com is een online bedrijf dat over de hele wereld geavanceerde tuning tools voor nieuwe tuningbedrijven, maar ook voor de meer ervaren tuning bedrijven in een lease constructie aanbiedt.

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

ECUipment.com is opgericht vanwege de grote vraag naar kwalitatieve afstemgereedschappen en accessoires voor eerlijke prijzen.

We hebben gemerkt dat er vanuit vrijwel ieder professioneel autobedrijf de vraag is voor een betaalbare en kwalitatieve tuningtool om zelfstandig auto’s te her programmeren. Ook zien we dat ‘new coming tuners’ vaak niet weten welke tools het best in bepaalde gevallen kunnen worden gebruikt. Onze tool is kwalitatief hoogwaardig en eenvoudig in gebruik, dit tegen een vast bedrag per maand maakt ECUipment geschikt voor uw bedrijf!

Expertise, ervaring en de juiste connecties

Door onze jarenlange ervaring in software en tuning hebben wij de meest betrouwbare leveranciers van softwarebestanden voor u kunnen selecteren. Deze hebben jarenlange ervaring opgebouwd in het gebruik van verschillende soorten tuning tools van verschillende merken. Dit maakt dat we onze klanten in bijna alle gevallen een eerlijk en betrouwbaar advies kunnen geven.

Het team

ECUipment bestaat uit een klein team van experts op het gebied van tuning en marketing. De oprichters van ECUipment begonnen hun tuningcarrière als software-engineers en technische experts.

Back To Top