skip to Main Content

Uw diensten uitbreiden

Nooit meer uw klant doorverwijzen naar een externe partij omdat u niet de tools in huis heeft voor het her programmeren van software? Dat is nu verleden tijd! Met ECUipment kunt u zonder hoge investeringen en met een vast bedrag per maand gebruik maken van de beste tool beschikbaar op de markt om uw klanten een complete dienst te kunnen verlenen.

Enkele situatieschetsen

Voorbeeld 2

Uw klant hoeft voor aanpassingen aan de software niet meer naar een tuner toe! Aanpassingen als het uitprogrammeren van de EGR, het verwijderen van de snelheidsbegrenzer en zelfs chiptuning kunt u met ECUipment gewoon eenvoudig zelf!

Bekijk de specs

Voorbeeld 3

Uw klant wenst een ander uitlaatsysteem of een andere modificatie, door bijkomende foutcodes in de software was u eerder niet in de gelegenheid deze aanpassingen te voltooien. Met ECUipment programmeert u deze foutcodes eenvoudig uit en kunt u meer diensten aanbieden aan uw klant!

Overtuigd?

De ECUipment tool maakt het mogelijk de software uit en in motorregelapparaten te laden, bovenstaand cases zijn slechts korte voorbeelden voor meer opties ga naar de specspagina.

Back To Top